Studentenkorting

Als student is het leven al duur genoeg en daarom zijn er gelukkig een groot aantal bedrijven en instanties die studentenkorting geven. Wij zetten al deze kortingen voor je op een rijtje per categorie zodat je nooit meer ergens teveel voor hoeft te betalen en je zuurverdiende geld van je studentenwerk of stufi aan andere leuke dingen zoals uitgaan kunt uitgeven.

Hardware korting

Onder hardware worden apparaten als een laptop en tablet verstaan, dingen die je als student dus niet mogen ontbreken. Vaak zijn dit grote uitgaven en daarom is het fijn dat studenten in aanmerking komen voor een flinke korting.

Apple

Een nieuw MacBook, iPad of iPhone koop je via onze link met studentenkorting direct bij Apple.

Ga naar Apple

10%

 

Software korting

Nadat je een nieuwe laptop met korting aangeschaft hebt moet hier natuurlijk de nodige software op gezet worden voordat deze echt bruikbaar is. Programma’s zoals Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint), een fotobewerkingsprogramma en een goede virusscanner zijn een must op vrijwel iedere studentencomputer.

Abonnementen korting

Bijna iedere student heeft wel een mobiele telefoon abonnement, maar misschien ook wel andere abonnementen zoals tv en internet of tijdschriften.

Boeken korting

Een grote uitgave aan het begin van ieder studiejaar of periode waar vrijwel iedere student tegenop ziet is de aanschaf van die dure studieboeken die je misschien maar één of twee keer nodig hebt. Het is daarom erg zonde om meer voor je boeken te betalen dan nodig is, met onderstaande kortingen is dat niet meer nodig.

Mode korting

Als student wil je natuurlijk een beetje modieus voor de dag komen op school en tijdens het uitgaan maar hier niet teveel voor betalen, en op zijn tijd een nieuwe schooltas kan ook geen kwaad. Bij deze webwinkels kun je al je mode artikelen met korting bestellen.

Reizen korting

Een mooie reis of vakantie is iets om het hele studiejaar naar uit te kijken, maar als student kun je daar niet te hoofdprijs voor betalen. Gelukkig is dat ook niet nodig, met de door ons uitgezochte reisorganisaties  ga je altijd met een flinke korting op vakantie!

Overige korting

Deze kortingen konden we niet onder een ander kopje kwijt, maar wilde je we toch niet onthouden.

 

Op de hoogte blijven van de laatste studentenkorting? Like StudentenStart op Facebook en mis nooit een korting!