Meer informatie over sparen, lenen & verzekeren? Alles Over Geld

Studentenkamer Amsterdam

Vind een studentenkamer in Amsterdam!

Een studentenkamer vinden in Amsterdam kan lastig zijn, omdat het aanbod van studentenkamers laag is, en de prijs van een studentenkamer gemiddeld hoog is. Hier een overzicht van sites om je te helpen aan een studentenkamer in Amsterdam.

1. Kamer.nl Studentenkamer Amsterdam
Op Kamer.nl kun je je gratis aanmelden. Kamer.nl heeft een vrij groot aanbod van studentenkamers, ook in Amsterdam. De zoekfunctie van Kamer.nl is erg handig.
Ga naar Kamer.nl

  

2. Easykamer: studentenkamer Amsterdam
Easykamer: studentenkamer Amsterdam. Easykamer heeft naast een groot aanbod van studentenkamers in Amsterdam ook de mogelijkheid om profielen van huisgenoten in Amsterdam te kijken.
Ga naar Easykamer.nl

  

3. Kamernet - Studentenkamer Amsterdam
Kamernet is al enkele jaren de nummer 1 in studentenkamers. Kamernet heeft een groot studentenkamer-aanbod, ook in Amsterdam. Aanmelden is helemaal gratis.
Ga naar Kamernet.nl

  

4. Kamertje.nl - Studentenkamer Amsterdam
Kamertje.nl is een site met erg veel studentenkamers in Amsterdam in de aanbieding. Aanmelden is gratis. 350.000 kamerzoekenden gingen je voor.
Ga naar Kamertje.nl

  

5. Amsterdam.nl - studentenkamer Amsterdam
Bij het op kamers gaan komt meer kijken dan alleen het zoeken van een studentenkamer. Zeker in de gemeente Amsterdam, omdat de huren daar vaak zeer hoog liggen. Op Amsterdam.nl meer info.
Ga naar Amsterdam.nl

  

6. ASVA - Studentenkamer Amsterdam
Studentenhuisvesting voor Amsterdam. Een betaalbare studentenkamer vinden op basis van loting.
Ga naar ASVA.nl

  

7. Kamerz.nl Studentenkamer Amsterdam
Op Kamerz.nl kun je gemakkelijk een studentenkamer in Amsterdam vinden. Studentenkamer zoeken in Amsterdam, kamers plaatsen, en ook reageren op een studentenkamer in Amsterdam is helemaal gratis.
Ga naar Kamerz.nl

  

8. Kamerhulp.nl Studentenkamer Amsterdam
Kamerhulp.nl helpt je aan een studentenkamer in Amsterdam. Een groot aanbod van studentenkamers in Amsterdam.
Ga naar Kamerhulp.nl

  

9. Opkamers.nl Studentenkamer Amsterdam
OpKamers.nl helpt je gemakkelijk een studentenkamer in Amsterdam te vinden. Het aanbod van studentenkamers in Amsterdam is niet enorm groot, maar vaak wel redelijk uniek. Aanmelden is gratis.
Ga naar Opkamers.nl

  

10. Kamerzoek.nl Studentenkamers Amsterdam
Op Kamerzoek.nl worden dagelijks meerdere nieuwe studentenkamers in Amsterdam aangeboden. Kamerzoek.nl biedt vaak ook studentenkamers in Amsterdam aan in het wat hogere huursegment.
Ga naar Kamerzoek.nl